Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets upp, och ner...


Jag har haft en del kärlekar


Jag har haft en del kärlekar
Inte många kanske, vill inte tävla med nån
Men några stycken
Gemensamt för samtliga är
Den sorg som kommit med

Med svek och annat
Men brist på mod
Och beslut mot bättre vetande
Och ibland, så ser man
Besluten var ändå rätt

Men tragisk på sitt sätt ändå
Och den bild man en gång hade av kärleken
Som man med livets erfarenhet måste revidera
Nedåt gång på gång

Och ibland har det lysts upp
Och det har åkt upp en bit
Tills det åter med sorgen och ledsamheten
Oftast rutschat ner igen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-24 18:27



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Och nästan lika ont gör de varje gång...men man lär sej aldrig
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO