Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det klagas på privatskolorna


Det klagas på privatskolorna
Som om, det skulle vara en nyhet
Eller nåt som inte skulle komma
När de ska vara drivna privat
Med vinstintresse
Och allt säger
Alla erfarenhet säger att
”privata vinstintressen”
Ger sämre resultat

Elen
Vattnet
Snöröjningen
Posten
Åldringsvården
Skolan

Allt inom samhälls service
Ger sämre resultat privat ägd
OCH VEM är förvånad över det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-24 11:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller definitivt inte med v.g. friskolorna. Då har jag god och lång erfarenhet genom mina fem barn och vissa barnbarn som valt friskolan.

Skolan och åldringsvården idag är under all kritik.
2011-05-24

  Julio VIP
Moderaterna är inte förvånade över det
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO