Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ni ändå kunde lyssna

Tycker inte att jag förtjänar lögner,hat och tvivel

 

om ni ändå kunde lyssna

 

lyssna

 

på riktigt

 

vad JAG har känt

 

hur JAG har mått

 

ta på er åtminstone lite

 

lite




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 222 gånger
Publicerad 2005-12-27 21:49



Bookmark and Share


  Wretling
Starkt !
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan