Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan...

Utan kärlek

 

utan dig

 

utan värme

 

utan dig

 

utan ömhet

 

utan dig

 

vill inte vara

 

utan dig. 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 205 gånger
Publicerad 2005-12-27 21:56



Bookmark and Share


  Wretling
Va fint ;)
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan