Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotikens kiosk

Hej kvinna
minns du mig
mitt studentliv
jag bläddrade
fint inplastade
sköna knull
mellan chokladbananer
och nyheter
började inse
viss statistik
har stånd
blev osäker
värnar den
håll tyst




Fri vers av Marvin
Läst 149 gånger
Publicerad 2011-05-24 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin