Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge rätt hjälp, ge hjälp rätt.


Hungersnöd



En massa mat betyder inte alltid mat till massorna.

© Boa Berg
2005-10-13
10:34




Övriga genrer av Boa Berg
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-12-27 22:34



Bookmark and Share


  Geldof
Hjälp, så otroligt sant
2005-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg