Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARN




Jag minns än idag, euforin över SOMMARN. Sommarlovet det var över 2 månader av att slippa skolan, sommaren, slippa allt elände som kallas för skola. Cyklar hem, ingen var på examen det året, minns inte varför bara att, det var underbart, att slippa mer av detta. Och jag körde över gupp, hoppade med cykeln och så var jag hemma. Solen sken, maskrosorna frodades, gräsmattan skulle klippas så, jag tog mej an att göra det… drog igång gräsklipparen njöt av doften, av ljudet och känslan. Det var sommar, det var lycka, det var sommarlov och den sommaren kanske var den lyckligaste av alla… jag hade böcker som var olästa, röda och gröna ryggar och det var fotbolls VM där Müeller, Beckenbauer och de andra skulle spela, för att inte tala om Ralf Edström, Sandberg och Hellström det var en härlig sommar, samlade bilder, hade album och, det var en annan tid, en tid innan man behövde se allvaret.

Men det var sommaren, mornarna och frukostar på altanen i morgonsolen, sommaren och på den tiden var sommar verkligen, sommar. Och lyckan var oftast, lycka…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-25 11:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet om ett helt
underbart sommarlov
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO