Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är blod jag blöder




Ser den komma, i slowmotion. Vita knogar, knutna nävar. Arga blickar, ifrån fem hårda fingrar. Träffen ringer, brinner, mina ögon sluter sig hårt inom. Om jag kunde, jag skulle dö. Lägger mig raklång. Är så lång, i min korta kropp. Får inte plats. Flyter ut. Limmar fjädrar, på bleka armar. Leker ängel. En blå halo, en förlovning om min blick. Tror något brast, hjärta genom näshåla. Skapar hav, smakar stål. Färgar, målar, av kärlek präglad. Vill det inte, men behöver. Du tittar på, du kan le. Bär hela tänder, på rad. Har kastat mina, gaddar. Hade ingen handduk kvar, har torkat tårar sen den dagen du sa; älskling vi är över.














Fri vers av Baystream
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-25 13:42



Bookmark and Share


  Dilsewat
Orden påminner om Dalís surrealistiska målningar.
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream