Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bladguld


Du har orden i din mun

som får livet till guld


Likt gammalt bladguld

flagnar mitt liv sönder

i små små smulor


Bildar damm på golvet


som du sedan trampar på


Morgonstund har guld....




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-25 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean