Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man väntar i en evighet



Man väntar i en evighet

men när det väl sker så blir det bara fel


De rosa nyanserna inte riktigt så rosa

fjärilarna i magen har taggar till vingar


Vaknar mitt i natten badande i ett hav

så stort att det dränker allt det tar


I solnedgången brinner vi en kort sekund ikapp


men när dagen blir till natt


är havet där och dränker allt




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-25 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean