Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Indirekt inspirerad av en kollega.......


Utveckla Din egen personlighet !

Din egen personlighet

är helt unik

ingen har Dina referenser
ingen har Dina erfarenheter

ta fram det bästa av den
använd den !
då ska Du se på gnistor !


Din egen personlighet

är en tillgång

visa den !
finslipa den !
då ska Du nå framgång !


Din egen personlighet

kan vara väl dold

sök rätt på den !
plocka fram den !
då får Du respekt !


Din egen personlighet

kan vara större än Du tror
kan va´nå´t "grymt" som gror

odla den !
förädla den !
då är Du dig själv.....alltid.......


------





Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-25 20:52



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Ha ha, såg att det var män som gjort inlägg på Din text.
Har vi kvinnor kanske svårare att hitta oss själva. Kan det kanske bero på all reklam som fråntar oss vår personlighet. Är vi kanske inte starka nog att var naturliga??
2011-05-26

  Mats Henricson
Till Larz G: Ens ursprung är en viktig del av ens personlighet (släktforskning ÄR en passande metod i detta sammanhang, har provat själv, med hyfsat resultat..)
2011-05-26

  aol
så sant som det är sagt, bra skriftat vännenb
2011-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Men riktigt sig själv blir man aldrig förrän man hittat tillbaka till sitt verkliga ursprung.
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska