Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren som blir till höst!

Nu är sommaren snart över
vi städar trädgården
nu alla kryper in i sin
varma trygga vrå

Nu vi ljusen gärna tänder
när höstmörkret
kommer mot fönstren in
nu vi umgås med nära
och kära välkomnar
dig fina härliga höst




Fri vers av Ann-christin
Läst 677 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-19 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin