Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovanom himlen

himlen

vem nämner ovanom
inifrån oss

kroppar fulla
av varandras




Fri vers av lärjunge
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-26 08:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
många ord önskar jag ej skriva

i denna bild vilken är smycke
skriver du är

och är
är
vackert

tack
2011-05-27

  Catharina Edin VIP
minimalistiskt intressant -
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge