Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lagade min cykel ..igen ! Och nu ska den rulla till jobbet,varje arbetsdag ! När vädret tillåter ska jag tillägga....


Nu ska cykeln rulla igen !

Det var ett bra tag sedan och det märktes ! Trots ett passande väder, med solsken och lagom temperatur ( ca 14 grader) så var det "TUFFA" 4 kilometer till jobbet . Min gamla Svala (en s k minicykel) är ju bara tvåväxlad så man får trampa på ! Åldern tar väl också ut sin rätt , plus övervikten, seg var bara förnamnet när jag, till slut, anlände till destinationen ! Men all vår början bliver svår (som man säger) så det blir bara bättre . Nästa morgon ska det kännas lättare, och lättare blir jag också, förhoppningsvis........


---




Prosa av Mats Henricson
Läst 184 gånger
Publicerad 2011-05-26 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska