Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Boen är skriven 1946 tror jag de var


En dejt från innan de fanns


Jag hade en date igår
Med Elsa Grave
Jaja hon är död säger du men
I boken lever hon

Hon var billig kostade bara 5 kr
Mindre än en kopp kaffe
Men sen, blir det inge mer för nästa date
Jag tog en öl en Grav-öl

Och läste hennes ”bortförklaringar”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-27 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO