Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopp i nutidsruset

 

Stannar upp
Står still
Andas

Andas
Står still
Stannar upp

Tar en paus i stressen




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 795 gånger
Publicerad 2005-12-28 00:58



Bookmark and Share


  Osram
Tankeväckande och viktig iakttagelse! Att andas och stanna upp...
Gillar hur du har byggt upp/format texten, som ett timglas.
Snyggt!
2006-01-06

  Karin I
tummen upp. bra!
andas o stanna upp, bra grejer.
2005-12-28

    Porslinsdockan
Härligt befriande att bara komma på att stanna upp.
2005-12-28

  Wretling
Skönt !
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh