Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan man va så djävlig och med såna baktankar



Jag frågade om hur
”hur kan man va så djävlig och med såna baktankar”
och svaret var
”jag har inga baktankar”

”Hur kan man då va så djävlig utan baktankar”
Och hon blev förbannad….
Slog igen dörren hårt för att
Understryka ”som om det fanns nån tvekan”

Men frågan hade sitt fog
Hade hellre fått ett svar än en dörr i ansiktet
Det gör mindre ont och kanske kunde
Det kunnat vara nåt konstruktivt med det

Men ibland så hamnar man i en sits så man känner inte
Att man ens orkar vara, ”diplomatiskt”
Man provocerar, för att man känner sej själv
Illa behandlad, på olika sätt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-26 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO