Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotbollshuliganer


Fotbollshuliganer
Ni står där och glutter och glaner
Och funderar mer på dävulskap
Och andra baner än på fotboll

Vi andra, vi som inte ser
Glädjen i att förstöra för alla och er
Vill gärna ge er en spark eller nåt
I aschlet så ”medarna sticker ut” med berått

Vi ser hur illa ni er beter och undrar kanske
I våra bästa stunder
Om vår Herre kan göra under och få er att bli
Lite mer normala, lite mer som vi, mindre som blunder

Annars går det nog åt helvete för er bokstavligt talat
För djävlar är ni ju redan det har ni själva bevisat, djävuls avlat?
Ni förstör för alla för ert eget nöjes skull
Tappade man er när ni föddes eller tillhör ni en djävulskull?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-27 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO