Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kännas vid


blundar inte
längre
när du landar
vid mina fötter

igen
i förbifarten

på den jord
jag undanträngt





Fri vers av evana
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-26 20:50



Bookmark and Share


  Anna*
Dina dikter talar till mig på djupet. Med öppna ögon möter vi världen och slipper upprepa gamla misstag. Suveränt!
2011-05-29

  Lena Själsöga Keijser
och jorden skall blomstra i dina öppnade ögon
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana