Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All tid alltid


itu
men kroppen säger
hel
mer än någonsin

signaler om
förbrukad tid
ger mig
all tid i världen

kvar inuti
ett värde
mycket större
än så




Fri vers av evana
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-26 23:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Insiktsfullt eoniskt
2011-06-02

  Anna*
Stark, värdig och sann är ord som kommer till mig då jag läser dina. Att finna sig själv i världens brus och känna sig trygg i det. Applåder
2011-05-29

  Ola Rydberg
Bra styrkedikt
2011-05-27

  Lena Själsöga Keijser
du finner dig i ditt själv
endast du vet det vilket är din helhet
2011-05-27

    ej medlem längre
Svår dikt,dockärbudskapet varmt och klart ...att det bättre segrar alltid
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana