Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ni sett den nya människan



Har ni sett den nya människan
Hälften människa
Hälften silicon
Som en guldfisk med ben
Och utan fen
or

Känns lättast igen på en guldfisk mun
Och ofta tuttar som lyfts
Samt i många fall en liten fjollig hund
Som väger helst under 2 kg
Och i vissa fall har de t o m en del av röven i
Läpparna…. Snacka om skit eller snacka skit
Och det ger ”kiss my ass” en helt annan dimension

De är tydligen födda som vanliga människor
Uppväxta som vanliga människor
Men senare i livet så ersätter
Eller tillsätter
Man saker i och till kroppen
Som är konstgjorda

Växverk och konstverk
Blir växtvärk och konstgjord värk
Svidande pinande lidande och allt
Ska vara bra
De kan man läsa på både bloggar
Och annonser…
”och de sa man väl tro på”


”vill man vara fin får man lida pin”
har aldrig vart sannare än nu
Och dessa guldfiskmun operationer
Som lika väl kan bli hafs-abbore likt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger
Publicerad 2011-05-27 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO