Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte vinyl men silicon



Den senaste hiten med
”the Lipstick ladies”
“and the silicon love”
Riktigt sprutas in och
går en på nerverna
Speciellt med ”the botox face erace”
”But You must face it”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-05-27 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO