Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D.R.O.G.E.R...

Den förstör allt dina känslor din verklighet ditt hjärta din själ, verkligheten va din största rädsla ditt hjärta vågade inte öppna sig din själ va för svag, men ävenfast du försöker dölja allt så kommer verkligheten en dag hinna i kapp och det gjorde den...Du va rädd men du kom tillbaka och jag älskade varje minut ditt hjärta av guld och din rena själ,men varför? Du ser ju vad den gör med dig, den stänger av dig den sliter dig itu den varma underbara människan du är, ser du inte hur värdefull du är?
Jag HATAR... JAG VILL FLY,... Ta dig med mig skydda dig bort från det, ge dig det värdiga liv du verkligen är värd men hur ska man kunna slåss med den största fienden som jag vet du älskar lika mycket som du älskar mig men frågan är vilket fyller mest mig eller drogen? jag faller och faller varje gång det rinner i dina ådror men jag tänker inte ge upp tänker kämpa för lika stark den är för dig är du det för mig...för jag har sagt det förut jag säger det igen du är mitt allt hela min värld och ska jag behöva slåss för dig gör jag det.....Även fast jag inte vinner kommer jag aldrig ALDRIG! ge upp....




Fri vers av sweetLeah
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-27 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah