Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosengård Rosengård



Rosengård Rosengård

Mjuk insida

Men ytan hård

Bilar brinner

Vettet rinner, ut



De beter sej för fasen som vilka

Svenska huliganer som helst

Kolla bara på allsvenskan i fotboll…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-27 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO