Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En klurig frågeställning som jag penetrerar i diktform.........., kallar den:" Ajour med 2011 ? !" Inte helt seriös ,det ska tilläggas.......


Hur skriver man 2011 för att vara ajour med diktandet ? "Ajour med 2011 ?!"


"AJOUR MED 2011 ?!"


Ajour med 2011

en verbal utmaning

men också oviss

Hur ska dikten passa in

i den nya formen ?

Hur blir man ajour

med den nya normen ?

Man vill ju inte bli förpassad

till det förflutnas garderober

man vill ju läsas av de flesta

få fram det allra bästa

fast det är en dröm

dock om man finner receptet

det som tilltalar majoriteten

då är lyckan fullkomlig

man blir lättåtkomlig

med sin rätta utformning

väcks man ur försoffad insomning

och utsätts för en formlig stormning !


---------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-27 18:55



Bookmark and Share


  Mats Henricson
I denna dikt avser jag INTE budskapet (det ska vara ens eget personliga och ej "anpassas" eller "maskeras" ) utan SÄTTET (METODEN) att nå ut och fånga läsekretsens uppmärksamhet :
Rubriksättning, språkval, känslostyrka, mixen ideologi/praktik etc etc...) . Det är min personliga övertygelse att en förändring av detta INTE behöver innebära att man trampar på sin egen integritet..
2011-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag skriver inte för att behaga massorna.
2011-05-28

    ej medlem längre
Orka va ajour med den nya formen
eller normen
eller hålla fast vid formen...
(Säger hon som fastnat totalt
i längtans o kärleksnystans garn!)
Mmm, gillar formen här
som väcker begär
om frihet så humanitär...
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska