Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2000 meter


Från minst 2000 meter
kommer den falla
in i ryggen
på mig

för jag står
den jag är
en välling
snälla sov

den vishet
om den
du
verkligen är

en liten
trodde
stor
hjärtlös

att
lägga sig
totalt
värnlös

vendetta
att resa sig
att stå
i min död




Fri vers av Marvin
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-27 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin