Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min blomma

ur din egna blomma
finns tankar som föder
jag förlorar all vilja
för ditt rena hjärta
rör sig
något för
så enkelt
du vet
du viskar
alltid
faller
jag
vill
alltid
eller
kommer
aldrig
besvära
dig




Fri vers av Marvin
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-27 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin