Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7000 och merårs konstighet


Kom på
det blev fel
hittade på
en imaginär
konstruerad värld
där du
skär
i mig
vi finns
men
nej
vi skriker
för
någon
skall
skära
i
våra vener
i
ett bortglömt
själars jobb


ha förtröstan
dess körkarl
kommer aldrig
hämta dig




Fri vers av Marvin
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-27 21:56



Bookmark and Share


  Henrik Sjöberg
Förtröstan, trots allt... :)
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin