Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite sådär ändå


Lyssnade på Bob Hund

En stund



Hörde hur han morrade och skällde

Men ju mer han visade sina tänder



Ju mer han till det ställde

Som om det något allvarligt gällde





Så kändes det som en kissekatt

Ja eller kille katt dårå




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO