Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ledig dag


En ledig dag
Det regnar och är 10 grader


Som gjort för att inte va ute
Eller hitta på nåt
Eller så


Som gjort för att
Inte göra nåt



Mer än att kanske minska lagret av
Osedda filmer….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger
Publicerad 2011-05-28 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO