Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulet hjärta


 

Du rövade och stal mitt hjärta
och jag lämnade det frivilligt ifrån mig

(trots att jag visste att vår tid inte var nu)

och just därför fryser det sakta till is
i den norrländska midvinternatten.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-12-28 11:07



Bookmark and Share


  Smultris
Ser snön, julen, tomtar och Norrland framför mig... tycker om denna...
2005-12-28

  JMR
vackra ord från mörka norrland....
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H