Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan undra vad som är värst



Man kan undra vad som är värst

En välkomnande ovälkomnighet

Eller ett ovälkomnande välkommen

Jag är inte den som vet

Men visst har man upplevt när munnen sagt välkommen

Men människan och själen visat sitt avståndstagande

Jag går, om inte på en gång så snart nog




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-29 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO