Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag sett han



Nu har jag sett han
Han som hon talar om
De är ihop, sen isär sen ihop och isär
Allt nästan, beroende på att han inte
Kan hålla kuken i byxorna
Ja eller i henne då
Han försöker alltid hitta nån mer
Nån ny
Nån ny att stoppa in den i
Man vet ju att rörmokare alltid
Jobbar med hål och rör
Men han låter det vara så i privat livet med




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 106 gånger
Publicerad 2011-05-29 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO