Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igen


du finns kvar
som en för stor uppgift
att förstå

ikapp med det fallande ljuset
min undran

ett öga så skiftande






Fri vers av evana
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-28 11:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
andmäktigt skönalstrat
2011-08-01

  Lena Själsöga Keijser
upplever havens alla skiftningar
upplever livsandning
2011-06-01

  Anna*
Ursnyggt! Det kan tolkas på många olika sätt och rymmer allt från det som ryms i en kupad hand till det som finns i universum. Applåderar länge <3
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana