Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Jag ser

jag hör

Vindens viskning

mitt hjärta svarar

på budskapet

värmen sprider sej

mitt inre

kapitulerar

vissheten om samhörighet

följer den

vindens smekning

innerligheten

i dess närvaro

berör mej

rör vid mej

genomströmmande

livgivande

förtröstan i enade energier

skapar trygghet

gemenskap i våra liv

existenser




Fri vers av Anira
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-28 17:40



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Grymt bra skrivet =) tycker om denna i högsta grad =)
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira