Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbestyr

Kammar mig vacker

du tycker om det

(Vi måste prata om din smak

ok?)

 

Jag vill tillfriskna

från silvertejp

 

Jag tvagar dina fötter

förtär hudresterna

dricker dina utsöndringar

 

det heliga sakramentet

 

Är det något mer man gör

när man älskar varandra

 

Jag har gått hän

i labyrinten

av spår efter dig




Fri vers av cilax VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-28 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt