Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

I möjligheternas Hav

seglar jag fram

girande på min flotte

valmöjligheternas flotte

anpassad för livet

livets val

glidande mellan valen

möjligheterna

min väg

hitta fram

hög sjö

stora dyningar

kastar mej framåt i livet

ur kurs

i kurs

vilda stormar

stundtals strandad

på öde platser

rannsakande mej själv

mitt inre

i tystnaden

den öde stranden

där

hittar jag möjligheterna

den våta sanden lämnar svar

vattnets smekningar

sköljande över mej

renande

svalkande

nya vågor sveper mej ut

vidare på livets hav

i kurs

vidare

mot nya stränder

nya stränder av möjligheter

vidare

nya sandkorn

i mitt timglaset

livets stränder

miljontals sandkorn

bara för mej




Fri vers av Anira
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 18:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ibland lever jag med
har vi så många val
eller är de där för att vi skall se vårt hjärtas väg
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira