Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden har gått

Man ser att tiden har gått

När babyn jag minns

vuxit upp

Förstår att jag själv

blivit gammal







Fri vers av doraedsäng
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 19:25



Bookmark and Share


  Anna Maris
Insikt. Vackert beskrivet.
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

doraedsäng
doraedsäng