Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår var en otursdag


Tappade inte en papperslapp

Tappade en hundralapp
inte en papperslapp

Hade den löst i fickan
när jag skulle betala

var den inte där

Hade inte tappat mitt ord
jag blev förbannad och svor

för jag tappat min hundralapp




Fri vers (Fri form) av doraedsäng
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-19 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doraedsäng
doraedsäng