Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkvärt

Jag tänker alltså finns jag

sa en tänkare en gång

Bra för då vet jag att jag finns

Det var förresten Descartes

som sa det




Fri vers av doraedsäng
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-23 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doraedsäng
doraedsäng