Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förståelse vad är det.....


när det gör ont

när jag klagar att det gör ont i mina leder
tänker du på något annat, ser oberörd ut

när du klagar på kramp i benen eller så
håller jag på med mitt och hör inte på




Fri vers av doraedsäng
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-11 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doraedsäng
doraedsäng