Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som det kan bli i vårens tid


Våren som försvann

Våren kom en dag och det var varmt

Dagen efter kom snön och täckte landskapet

Kung Bore kom på besök

Det var våren som försvann




Fri vers av doraedsäng
Läst 280 gånger
Publicerad 2013-03-13 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doraedsäng
doraedsäng