Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det dags att kratta


Löv

Fick ett löv rakt i ansiktet
Kunde inte se något
under några sekunder

När jag sedan tittade uppåt
såg jag att det inte var några
löv kvar på träden

Då förstod jag att hösten
var på väg att ta slut
och vintern var annalkande




Fri vers av doraedsäng
Läst 261 gånger
Publicerad 2011-10-28 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

doraedsäng
doraedsäng