Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt nya face

Så länge jag förmår och har förståndet kvar....




Fri vers (Spoken word/Slam) av Lena Krantz VIP
Läst 775 gånger
Publicerad 2011-05-28 21:19



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
botox?
2011-05-28

  SpamPippiL VIP
Tycker att du är dig lik. Hur gör du? Vad använder du för nattcreme till ditt lilla face?
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP