Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett väggurs trygga tickande

Drar in tillbaka de banala orden

förlåt…

jag menade bara…

 

Vägguret hörs nu

tiden är igen

sikten piskar ögonen

 

Jag kan se dig

förändrad




Fri vers av cilax VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-29 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt