Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådar ut

Skådar ut mot öppet hav

ut mot det böljande

anar växlingarna

snart kommande

nalkades

när kvällen skymmer

vindarna ökar

inom

utanför

huden darrar

stormen närmar sej

ljud förändras

det mörknar

vågorna brister ut i klagosång

bildar skummande toppar av vitt

vågornas ande regerar

vindens andetag virvlar fram vågorna

till ett skummande inferno

himlen närmar sej

öppnas

sprunget ur mörkret

i mörkret

skådar in i ljuset

öppnar jag mitt inre

välkomnar

strömmande ljus


livgivande

tar emot

livet

mitt liv

i kaskader

frigörande

vilande


vidare i livet












Fri vers av Anira
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-29 09:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
upplever stormens stegrande och
det underbara skimrande ljuset i stillnaden
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira