Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner det inom mej



Jag älskar dej

Känner det inom mej

Du förklarar vissa saker, säger du

Fattar inget av dina förklaringar

Inte förrän jag fattar din hand

Fattar jag något

Bara att du inte ska fortsätta som förr

Kärlek har sina begränsningar

Vet inte riktigt var gränsen ligger

Men du flyttar oss närmare och närmare




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-30 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO