Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ryggar



Jag ryggar {{{{{{{{{{{*}}}}}}
När jag ser en rygg
Det sänder kalla kårar genom mej
Minns en rygg speciellt
Den frosten i mej spårar
Iskontakt
Minns den kalla frostiga känslan
Och ryser
{{{{{{{*}}}}}}}}}}}




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-30 18:35



Bookmark and Share


  LassO
De vart lite konstigt där med kommentar, fick en elak kommentar som jag svarade på, sen så försvann den, troligen för att han åter "avreggade sej", men denna "mörkrets furste" får en att visa den sida
2011-06-03

  LassO
kalla dej den trasig själen istället tycker jag, din sura fan.
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO