Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arrogans



Arrogans
Vissa människor är så fulla av det
Som om ingen annan betyder nåt
Som om inget annat betyder nåt
De kan lova ”jag kommer”
Eller ”jag ringer” ”jag hämtar”
Eller lova vadsomhelst nästan
Men kan lika gärna skita i det
Och varje gång de sviker
Så antingen struntar de i det
Eller också så försöker de urskulda sej
T o m att de kan försöka att ge DEJ skulden
För det som de lovat men inte gjort

Och löften ramlar ur munnen
Som röken på en rökare
Bara sipprar ut
Verkar som om de inte kan hållas inne
Eller hållas
Men ber inte om nåt löfte en får
Men vad spelar det för roll om de inte
Kan hållas….
Men man märker arrogansen
Bristen på hänsyn
Bristen på människa
Bristen hos en människa
Arrogansen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-29 13:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sådana människor är undermänniskor.
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO