Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmord



Kärleksmord
Kärleksmord

Säger mer än många ord
Tystnaden talar i alla ickesvar
Tystnaden talar till envar
Som drabbas

Värre än att gnabbas
Är att inte ens ge svar
Eller att låta all kommunikation
Svabbas bort
En tidsaxel av kärlek
Sabbas…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-29 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO